Bloggaajat

Muotikirppiksellä on mukana upeita bloggaajia, jotka ovat myös myymässä omia hutiostojaan ja vaatekaapin perälle jääneitä aarteita. Tutustu heihin jo etukäteen klikkaamalla ja tule moikkamaan paikan päälle!

Maj

Magicpoks
Viime vuonna MiniMuotikirppiksellä nähty Magicpoks Maj liittyy tänä vuonna Muotikirppiksen bloggaajakaartiin. Maj:n hyväntuulisessa lifestyle-blogissa pohditaan välillä syvällisemmin maailman menoa ja välillä taas pohditaan vaatekaapin sisältöä. Mukana menossa ovat tietysti lapset Rebekka ja Samuel sekä aviomies Miika. Maj pitää myös suosittua Mammatyylit -blogia, johon hän ikuistaa tyylikkäitä äitejä lastensa kanssa.

Noora

Curiouser & Curiouser
Muotikirppiksellä jo entuudestaan tuttu Noora kirjoittaa Curiouser & Curiouser -blogissaan muodista, perheestä, ystävistä, valokuvaamisesta, kirjoittamisesta ja kaikista elämän ja arjen pienistä iloista. Blogi on tamperelaisnaisen ihanan helposti lähestyttävä muodilla, valokuvilla, hyvällä ruualla ja arjella kuorrutettu päiväkirja.

Milla

LACK OF COLOUR
Toinen Muotikirppisläisille uusi tuttavuus on Lack Of Colour -blogia pitävä super tyylikäs Milla. Blogissaan Milla testaa viimeisimmät trendit onnistuneesti ja inspiroi lukijoitaan kokeilemaan uutta. Taitavasti toteutetut diy-kokeilut tekevät blogista persoonallisen ja Millan iloinen fiilis tarttuu lukijaan väkisinkin. Millan blogissa on ollut viime aikoina uusia tuulia, kun blogi siirtyi toukokuun alussa Costumen alle.

Riikka

Riikka K
Toinen bloggaajakaartimme uusista kasvoista on Riikka K. Riikka on suht tuore bloggaaja, joka on lyhyessä ajassa valloittanut jo monien sydämet henkeäsalpaavan kauniilla kuvillaan. Riikan blogi saattaa myös aiheuttaa matkakuumetta tai vähintäänkin matkustusinspiraatiota, kun Riikka jakaa ikimuistoisia hetkiä upeilta reissuiltaan.

Ida

365 days with Ida
Muotikirppiksen oma ihana Ida näkyy tottakai tänäkin vuonna tapahtumassa, onhan hän yksi tapahtuman järjestäjistäkin. Idan blogissa testaillaan luonnonkosmetiikkaa, annetaan parhaita Tampere-vinkkejä, pohditaan tyyliasioita, vinkkaillaan uudesta hyvästä musiikista, tehdään ihania ruokia - ja kaikki nämä tehdään tietysti hyvällä fiiliksellä ja Idalle ominaisella sydämellisyydellä ja aitoudella.