Media

Kurkkaa täältä, missä kaikkialla tapahtumamme näkyy!
New Life

"Joku ehkä muistaa, että olin viime keväänä Tampereen Muotikirppiksellä? Meininki oli niin mahtava, että lähden messiin myös tänä keväänä! Mulla onkin kertynyt ihan huimat määrät myyntiin meneviä vaatteita sängyn alle. Karsin sieltä parhaat tuonne Muotikirppikselle ja teen varmaan pari sneak peak -postausta niistä ;)"

31.3.2014
Linpa

"Tapahtuma järjestettiin ihka ensimmäisen kerran viime kesänä ja se sai todella lämpimän vastaanoton sekä suuren suosion meiltä manselaisilta. Nimittäin uskokaa tai älkää, jonot Muotikirppikselle olivat melkein Tammelan Heselle asti! Tästä vanhasta postauksesta löytyy pari otosta viime vuoden Muotikirppikseltä. Kuvia tuli otettua todella vähän, koska pari ensimmäistä tuntia oli melkoista melskettä ja väkeä vain tulvi - loput kuvat sitten epäonnistuivat."

5.4.2014
Zeninan

"MANSE JA LÄHISEUTU OHOI. Viime vuonna suuren suosion saavuttanut Muotikirppis pystytetään taas toukokuun 18. päivä Tampereen Pakkahuoneelle ja arvatkaas mitä? Minä olen siellä myymässä myös! Harvennan kirppiskasaa edelleen blogkirppiksen muodossa pitkin kevättä, mutta säästän ne parhaimmat yksilöt tuonne toukokuulle."

6.4.2014
Beyond words

"Viime vuonna multa meni pöydän varaus ihan sivu suun, sillä olin unohtanut merkata päivämäärän kalenteriin. Osallistuin pöydän missauksesta huolimatta tapahtumaan, jossa tein ihania löytöjä, tapasin muita upeita bloggaajia sekä kävin auttamassa muutamaa kaveriani, jotka olivat ise paikalla myymässä vaatteitaan."

5.4.2014
eetyyli

"Sunnuntaina 18.5.2014 klo 11-16 on Tampereen Pakkahuoneella jotain ihan mahtavaa, nimittäin Muotikirppis! Kirppiksellä on mukana tuttuja kasvoja blogimaailmasta, kuten esim. Addicted to Materialin ihana söpö Anna ja Nelliinan Vaatehuoneen kaunis Niina! :) (...) Meikä on ainakin NIIN menossa, mutta ihan vaan ostelemaan. Joten nähdäänhän siis Muotikirppiksellä? ;)"

11.4.2014
Sanna Marian

"Tapahtuma on suunnattu kaikille muodin ystäville ja second handista kiinnostuneille tyypeille! Itse oon siis myös paikanpäällä myymässä ja myös teillä on mahdollisuus saada oma myyntipöytänne. Pöydät varattiin viime vuonna loppuun ihan muutamassa tunnissa, joten nopeat syövät hitaat! Mikäli oot siis kiinnostunut myymään hutiostoksiasi ja muita kaapin perälle jääneitä aarteita eteenpäin, kannattaa olla kuulolla!"

31.3.2014
Talvikin

"Nyt olen kokeilemassa jotain aivan uutta. Nimittäin päivän kestävää rykäisyä. Tampereen pakkahuoneella järjestetään jo toista kertaa Muotikirppis ja minä olen varannut sieltä itselleni pöydän. Saan ihan itse olla pöydän takana ja viikkailla vaatteita sitä mukaan kun niitä pöyhitään. Miten ihanaa ja helppoa."

11.4..2014
Silver Lining

"Ihanat tytöt järjestävät Pakkahuoneelle taas jo viime vuonna huikean suosion saavuttaneen Muotikirppiksen. Viime vuonna pöydät menivät hujauksessa, joten jos sellaista huolii, kannattaa olla nopea liikkeissään. (...) Itse en ole myymässä, koska parisen kuukautta sitten tuli putsattua toi vaatekaappi ihan viimesen päälle turhista vaatteita. Paikalla sitä tullaan kuitenkin olemaan varmasti, odotan innolla mitä löytöjä sieltä tullaan tekemään!"

11.4.2014
Lace and Leather

"Viime vuonna olin itsekin myymässä, mutta tällä kertaa hengessä mukana shoppailun merkeissä. Saavuthan ajoissa paikalle, sillä kuten monet muistaakin kirppis oli menestys ja jono Pakkikselle ihan mielettömän pitkä! Muistin virkistykseksi hieman fiilistelyjä viime vuoden Muotikirppiksestä."

15.4.2014

Mimosa

"Viime vuoden Muotikirppikseltä tein hyviä löytöjä ja samana päivänä oli vielä Hämeenpuistossa puistokirppis, josta taisin tehdä vielä parempia löytöjä.
Innolla odotan, josko sitä tänä vuonna löytäs jotain. Tosin sitä ryysitä en odota. Pitää vaan muistaa ottaa chillisti tungoksessa :D"

23.2.2014

365 days with Ida

"Vitsit, en malta odottaa kevättä!! Tuntuu ihan hullulta että Muotikirppistä ja tänä vuonna ekaa kertaa järjestettävää MiniMuotikirppistä (lastenvaate-&tarvikekirppis) on tehty aktiivisesti jo ennen joulua ja kaikki huipentuu sitten toukokuussa."

19.2.2014

Nelliinan Vaatehuone

"Päätin, että en varastoi uuteen taloon mitään sellaisia vaatteita mitä en oikeasti käytä, joten jos värikäs mekkotyylini ja korkkarini iskevät, kannattaa laittaa ylös Muotikirppiksen päivämäärä 18.5.2014 (Tampereen Pakkahuoneella). Myyn kaiken ylimääräisen pois pikkurahalla."

18.2.2014

Nelliinan Vaatehuone

"Minähän olen itse myyjänä sunnuntain tapahtumassa, mutta täytyy näköjään huristaa paikalle myös lauantaina koska luonnollisesti kiinnostaa käytetyt lastenvaatteet ja muut asiaan liittyvät tarvikkeet."

10.3.2014